Detaljer
 • Køn
  Blandet
 • Antal til salg
  2
 • Salgsklar dato
  2023-05-23
 • Alder
  2 år
Beskrivelse

Vores to fantastiske katte, Smukke Lola og Lillemis (eller Handsome Hank), vil virkelig gerne få lov til at være udekatte, og de har vi nu mod vores gode vilje måtte acceptere. Vi kan ikke selv tilbyde dem dette, og derfor søger vi nogle fantastiske mennesker, som har lyst til og mulighed for at give dem det liv, de ønsker.
Begge katte er ca. 2 år og elsker hinanden som søskende, selvom de kommer fra forskellige steder, og de skal sammen til videre.
Smukke Lola er er en enormt smuk hunkat i hvid, grå og brun, som elsker at lege jagtlege med drillepinde, der opfører sig som mus, gerne under dyner eller tæpper, og hun giver sig gerne god tid til at finde det helt rigtige tidspunkt at angribe på. Hun elsker lugten af en god armhule og kan finde på at kravle helt dybt ind bare for at komme så tæt på som overhoved muligt. Hun har en virkelig sjov personlighed og nyder at blive nusset, når man fanger hende på det rigtige tidspunkt. Hendes nysgerrighed fejler intet- en yndlingsaktivitet er at blive båret rundt i hjemmet til alt, hvad hun ikke kan nå fra jorden og få lov til at dufte til det og studere det tæt på. Så har hun et virkelig sjovt ansigt, hvor hun trækker mundvigen til siden, når hun gerne vil have nus i ansigtet.
Lillemis er en yderst handsome hankat i flotte grå, sorte og hvide tigerstriber, og så har han det mest nuttede ansigt i hele verdenen. Han er en ægte maveputter, og det aller bedste i hans verden er at ligge på ens brystkasse i sofaen og blive nusset på maven, mens der ses tv. Man er ikke i tvivl om, om han elsker det, da han er verdensmester i at spinde, og nok skal blære sig med det, når han nyder livet. Han er vildt social og følger gerne med i alt, hvad man laver, hvor han rigtig gerne vil vises både tøj, køkkengrej, planter ect. som alt sammen skal undersøges og findes ud af hvad er. Så er han også en rigtig ”kasse-kat”. Legemæssigt er han helt tosset. Er det på en pind eller har det farver, er det bare det sjoveste i hele verdenen.

Sælgers oplysninger
 • Navn
  Bobs
 • Region
  Hovedstaden
 • By
  Amagerbro