Kæledyrsguiden.dk – af kæledyrselskere for kæledyrselskere

Hvem er vi?

Hvem er Kæledyrsguiden, og hvad er pointen med denne side? Ja, spørgsmålene kan være mange, og dem vil vi her forsøge at besvare kort her.

Hvem er vi hos Kæledyrsguiden?

Bag Kæledyrsguiden står Nicolai og Sandra og en lille håndfuld skribenter. Efter utallige gange at have stoppet fremmede mennesker på gaden for at spørge om lov til at klappe deres hunde, besluttede vi os for at kaste os hovedkulds ud i vores kærlighed til dyr og startede Kæledyrsguiden.

Hvad er pointen med Kæledyrsguiden?

Efter utallige gange at have stoppet fremmede mennesker på gaden for at spørge om lov til at klappe deres hunde, besluttede vi os for at kaste os hovedkulds ud i vores kærlighed til dyr og startede Kæledyrsguiden.

Som kæledyrsejere, elskere og klappere fandt vi hurtigt ud af vores største fællesnævner – Kæledyrskærlighed og ønsket om det allerbedste til vores bedste venner. Vores side er derfor kort fortalt til, for at oplyse og guide dig ift. kæledyr. Vi ønsker at guide dig både inden, under og efter anskaffelse af et kæledyr uanset hvilket kæledyr der er tale om. Vores fokus er dog på hunde, katte, heste, kaniner og fisk. Vi forsøger at guide dig gennem grundige artikler, tests af diverse kæledyrsprodukter, fortællinger og prissammenligninger af bl.a. foder og forsikringer.

Kæledyr er vores hobby, og naturligvis er vi ikke eksperter i alle slags dyr. Hvis du har nogle kommentarer, input, spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi håber at du vil finde siden interessant og lærerig.