Katteforsikringer – Undgå en dyr kattepine

Modsat hunde, er det ikke lovpligtigt at have en ansvarsforsikring til din kat.

Det er samtidig ikke lige så udbredt at forsikre katte, som det er at forsikre hunde. Reglerne er samtidig mere uigennemskuelige ved katteforsikringer end ved hundeforsikring, som er klart beskrevet i den danske hundelov. Vi anbefaler dog, at du forsikrer din kat, så du og din kat er godt dækket ind, hvis den skulle blive syg eller komme til skade. Det kan spare dig for mange uforudsete, dyre dyrlægeregninger.

Katteforsikringer kan som udgangspunkt inddeles i tre grupper:

Sygeforsikring
Sygeforsikringen dækker de nødvendige udgifter i forbindelse med dyrlæge. Den dækker undersøgelse, behandling og laberatorieundersøgelser ved sygdom eller tilskadekomst. Du vil også få dækket den medicin og det forbindingsmateriale, som anvendes ved dyrlægen.

Livsforsikring
Livsforsikringen dækker hvis din kat enten dør eller aflives som resultat af sygdom eller tilskadekomst. En livsforsikring dækker også, hvis din kat er løbet væk.

Tillægsforsikring
Tillægsforsikringen giver tilskud til pasning af din kat, hvis du f.eks. selv bliver syg og derfor ikke er i stand til at tage dig af din kat. Tillægsforsikringen dækker også, hvis din kat f.eks. bliver syg eller kommer til skade lige inden eller under en rejse. Forsikringen er en tillægsforsikring til sygeforsikringen.

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer
  • Tilføj en kommentar