De bedste kattetræer

Alle katte har behov for at hvæsse sine kløer. Katte er vant til at jage bytte, og derfor er det vigtigt at de altid har skarpe negle, så de kan fange byttet. Derfor skifter katte ofte det yderste af deres negle.

Når det yderste stykke af kattens negl skal udskiftes, vil neglen begynde at klø. Det er derfor et helt naturligt instinkt for katten at kradse, så det døde stykke negl kan falde af og neglen kan fortsætte med at vokse.

Det er derfor ekstremt vigtigt at stille et kradsetræ eller et kradsebræt frem til din kat allerede fra den er en lille killing, så den kan vænne sig til at bruge det.

Hvis ikke, kan din kat pludselig stå med neglene boret ind i din fine nye sofa, de lange lamelgardiner eller den nymalede væg, og det ville jo være en skam.

Huskatte har ligeledes mere behov for at blive aktiveret end katte, som får lov til at strejfe en tur udenfor. Det er derfor en god ide, at købe et stort kradsetræ, hvis du har en huskat. På denne måde kan din kat samtidig blive aktiveret, da den kan klatre op i toppen, og lege rundt på de forskellige niveauer, huler og hængekøjer.

Hvis du har pladsen til det, kan du også købe flere kradsetræer eller kradsebrætter og sætter rundt omkring i dit hjem. Det vil din kat elske, og så minimere du risikoen for, at den ødelægger nogle af dine kære ejendele.

Du kan få et hav af forskellige kradsetræer og kradsebrætter. Du kan endda få kradsetræer og kradsebrætter, der passer til din indretningsstil. Du kan få dem i alle mulige prisklasser og forskellig kvalitet. Det er vigtigt at kradsetræet eller kradsebrættet passer perfekt til din kat og dine boligforhold.

Her er nogle, som vi vil anbefale:

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer
  • Tilføj en kommentar