Hundeskove i Danmark – Se de mest populære her

I Danmark findes der mere end 470 hundeskove og hundeparker, hvor du må lade din hund løbe frit rundt uden snor. Det er fuldstændig gratis at benytte alle hundeskove og hundeparker, og de er altid åbne.

Nogle hundeskove og hundeparker er indhegnet, mens andre er et stort åbent areal.

Hundeskovene i Danmark er enten ejet af Naturstyrelsen, kommunerne eller private. De fleste er dog ejet af Naturstyrelsen og kommunerne.
I nogle af hundeskovene ejet af Naturstyrelsen og kommunerne, er der opsat agility baner til hunde. Der er både bomme, vipper, slalom, højdespring og hvad dertil tilhører. Dette er også gratis at bruge og er altid åbent. Dette er et godt sted for dig og din hund at træne, eller bare brænde lidt krudt af.

Om du bor i Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, hovedstadsområdet eller ørerne, kan du let finde en hundeskov eller hundepark nær dig. Der er hundeskove både i storbyerne, men også i provinsbyer og på landet.

agility bane
Hundeskove er utrolig populære i Danmark og et sted hvor hunden kan få lov at være aktiv.

Derfor skal du tage en tur i hundeskoven med din firbenede ven:

 • I får motion
 • Din hund kan møde andre søde hunde
 • Det er gratis
 • Der er altid åbent
 • Din hund kan løbe frit i de indhegnede skove og parker

Hundeskovens regler:

 • Din hund må gerne løbe uden snor, men du skal have fuld kontrol over den
 • Hold altid din hund under opsyn
 • Din hund må ikke bevæge sig uden for hundeskovens markerede areal
 • Al færden er på eget ansvar

Skiltning:
Hold altid øje med skiltningen i skove og hundeskove, så du og din pelsede ven følger reglerne.

 

 

 

 

 

 

 

Hundeskov i Midtjylland og Østjylland

Hvis du er klar på at bruge nogle hyggelige timer i naturen sammen med din firbenede ven, kan du her finde en oversigt over de mest populære hundeskove i Midtjylland. Hundeskovene findes i forskellige størrelser – både små, mellem og store hundeskove. Tag et kig på kortet, og find den perfekte hundeskov til udendørs motion og hygge til dig og din bedste ven.

Hundeskov i Sønderjylland

Vil du en tur ud i den frie natur og nyde det med din firbenede ven, kan du her finde en oversigt over de mest populære hundeskove i Sønderjylland. Her kan i have en hyggelig stund, din hund kan socialisere med andre hunde og i får masser af motion. Med vores oversigt får du et hurtigt overblik, og kan samtidig se hundeskovens størrelse samt få en rutevejledning dertil. Tag et kig på kortet, og find den perfekte hundeskov til udendørs motion og hygge til dig og din bedste ven.

Hundeskov i Nordjylland

Hvis du er klar på at din firbenede ven skal ud i den friske natur og boltre sig med andre firbenede venner, kan du her finde en liste over de mest populære hundeskove i Nordjylland. I flere af hundeskovene i Nordjylland er der agility baner, hvor din bedste ven kan få lov til både at springe og løbe og altså brænde masser af krudt af. Tag et kig på kortet, og find den perfekte hundeskov til udendørs motion og hygge til dig og din bedste ven.

Hundeskov på Fyn

Skal du en tur ud i skoven og nyde en dejlig dag med din firbenede ven, så tilbyder vi her en oversigt over nogle af de bedste hundeskove på Fyn. Her kan du og din bedste ven løbe rundt, lege, møde andre søde vovser og hundeejere og brænde masser af krudt af. Med vores oversigt får du et hurtigt overblik, og kan samtidig se hundeskovens størrelse samt få en rutevejledning dertil. Tag et kig på kortet, og find den perfekte hundeskov til udendørs motion og hygge til dig og din bedste ven.

Hundeskov på Sjælland

Mangler du og din firbenede ven et godt sted, hvor i kan løbe frit rundt, lege, møde andre hunde og hundeejere og brænde masser af krudt af? Så er du kommet til det rette sted. Her tilbyder vi et overblik over de bedste hundeskove på Sjælland. Med vores oversigt får du et hurtigt overblik, og kan samtidig se hundeskovens størrelse samt få en rutevejledning dertil. Tag et kig på kortet, og find den perfekte hundeskov til udendørs motion og hygge til dig og din bedste ven.

Hundeskov nær København

Ønsker du og din firbene ven at finde et stille og roligt område til leg og motion, afsides fra bymidtens larm og trafik, så er du kommet til det rette sted. Her tilbyder vi et overblik over de bedste hundeskove i nærheden af hovedstadsområdet. Her kan i lege, løbe, have det sjovt og brænde krudt af. I kan også møde socialisere med andre hunde og hundeejere. I nogle af hundeskovene er der også agility baner, hvor din hund rigtig kan blive udfordret og lære nye tricks. Med vores oversigt får du et hurtigt overblik, og kan samtidig se hundeskovens størrelse samt få en rutevejledning dertil. Tag et kig på kortet, og find den perfekte hundeskov til udendørs motion og hygge til dig og din bedste ven.

 

Kommentarer

mood_bad
 • Ingen kommentarer
 • Tilføj en kommentar