Hesteforsikring – alt du bør vide

Hesteforsikringer kan inddeles i tre grupper

Sygeforsikring:
Sygeforsikring er det mest essentielle i en hesteforsikring. Såfremt din hest enten bliver syg, eller kommer til skade, og må tilses af en dyrlæge, dækker forsikringen dine omkostninger for undersøgelse og behandling.

Hos mange forsikringsselskaber kan du vælge mellem forskellige slags sygeforsikringer alt efter hvilken forsikring der passer bedst til din hest, det hesten anvendes til og din økonomiske situation.

Liv- og uanvendelighedsforsikring:
Liv- og uanvendelighedsforsikringen dækker såfremt din hest bliver så syg eller er så tilskadekommet, at det enten medfører en naturlig død eller at den må aflives.

Hos mange forsikringsselskaber kan du vælge mellem forskellige slags liv- og uanvendelighedsforsikringer alt efter hvilken forsikring der passer bedst til din hest, det den anvendes til og din økonomi.

Tillægsforsikring:
Der findes forskellige tillægsforsikringer, som dækker din hest. Du kan for eksempel få en genoptræningsforsikring, som erstatter en del af dine omkostninger i forbindelse med genoptræning af din hest, hvis den for eksempel er behandlet for halthed eller rygsygdomme.

Hos mange forsikringsselskaber kan du vælge mellem mange forskellige tillægsforsikringer.

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer
  • Tilføj en kommentar