Fakta om kæledyr i Danmark

I Danmark Elsker Vi Kæledyr

I Danmark elsker vi kæledyr, og det er derfor at vi har udviklet Kæledyrsguiden!

Mere end 880.000 familier holder kæledyr, hvilket svarer til ca. 40 % af alle danske familier.
De fleste familier holder hund. I alt 450.000 familier har hund, og disse har sammenlagt 550.000 hunde. Hernæst holder flest familier kat. I alt 370.000 familier holder kat, og disse har sammenlagt 650.000 katte.

Men det hele handler ikke kun om hunde og katte, for mange andre kæledyr er også meget populære. Især heste, fugle, akvariefisk og kaniner er meget populære!

Og fællesnævneren for alle os kæledyrsejere er, at vi alle vil vores kæledyr det allerbedste, uanset om vi har hund, kat, hest, fisk, fugl, kanin eller et helt andet kæledyr. Kæledyrenes velfærd og trivsel er altafgørende for os, og vi vil derfor gøre alt for at passe på vores bedste venner.

Kæledyrsguiden.dk

Det er netop derfor, at Kæledyrsguiden er her. Vi ønsker at være den foretrukne guide for alle der enten har et kæledyr eller overvejer at få et kæledyr.

Her hos Kæledyrsguiden kan du både finde information om mange forskellige slags kæledyr – ja, alt lige fra hund, kat, akvariefisk, kanin og hest.

Men du kan også finde en klar oversigt over dyreforsikringer til alle forskellige slags kæledyr. Vi tilbyder også prissammenligning af dyreforsikringer.

Du kan ligeledes finde en klar oversigt over dyrefoder til mange forskellige slags kæledyr og en prissammenligning af dyrefoder.

Du kan derfor finde den bedste forsikring og det bedste dyrefoder til den allerbedste pris. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare!

Vi er her for at hjælpe dig med at træffe de bedste valg for dig og dit kæledyr, så i kan få det allerbedste til de allerbedste priser.

Når man gå tur med sit kæledyr, så kan det være svært at finde det rigtige udstyr, fordi ejeren skal jo naturligvis ikke gå ned på udstyr, når ens kæledyr ikke skal – og specielt hvis man l. Derfor anbefaler vi at man kigger på sit outdoor udstyr på prisvenlige sider såsom Backpackerlife og Outstore, som har mange gode outdoor mærker og prisgaranti på alle varer.

 

 

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer
  • Tilføj en kommentar