Hundekurv – et must have til dig med hund!

Er du så heldig at have en trofast makker, der venter på dig hver eneste dag efter arbejde, så ved du også, at en hundekurv er et must-have for jer! Hundekurven er for mange hunde et sted, hvor de finder tryghed i løbet af dagen og hvor de kan finde roen, når der er brug for det. For mange hunde er hundekurven et sted, der bliver brugt mange timer i løbet af dagen og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at der vælges den helt rigtige til netop din hund.

Hundekurve til ethvert behov

Ligesom at vi som mennesker har forskellige behov og præferencer, så gælder det samme selvfølgelig din hund – og derfor kan det i starten være svært at finde den helt rigtige.

Men det første du kan starte med at vurdere efter, er, hvorvidt din hund har nogle specielle behov. Har den allergi? Så vil det være oplagt med en allergivenlig hundeseng, som enten er lavet i specifikt materiale eller som er let at rengøre, hvis det er støvallergi, der er en gene.

Men det kan også være andre begrundelser for, hvorfor du er på udkig efter en hundekurv med specielle behov. Måske din hund pga. alderdom har lidt skavanker med led og derfor har brug for en hundekurv af specielt materiale. Her er det ofte hundekurve med memory foam, der er en anderledes form for madres, som tilpasser sig hundens krop, så ingen led bliver belastet af trykket. 

Det behøver dog på ingen måde kun at være sådanne gener, der bestemmer hvilken hundekurv, der matcher din hund bedst. Det kan blot være, at din hund foretrækker en plysset kurv med lidt kant og gerne kun lige stor nok til, at den kan være der. Mange hunde, dog ikke alle, kan godt lide en lille hundekurv med kant. Det giver dem en form for tryghed. Så er der selvfølgelig de helt modsatte, som vil have en kurv, der er dobbelt deres størrelse, så de kan ligge strakte og vende og dreje sig uberørt at størrelsen på kurven. Men du kender din hund bedst og ved, hvad den foretrækker over andet. For der er faktisk også de hunde, der ikke er de helt store fans af en hundekurv. Måske de foretrækker sofaen eller sengen. Er det scenariet, så kan et hundetæppe eller hundepude være en ideel løsning for jer, så din hund stadig har sit eget, men det kan bare komme med i sengen eller sofaen, når det er. Det er også en fordel, hvis I skal ud og besøge andre. Der kan det oftest være en fordel at have noget med af sit eget, da det skaber tryghed for din hund i et uvant miljø.

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer
  • Tilføj en kommentar