Sådan opbevarer du dine ejendele i sikkerhed fra kæledyr

Kæledyr er en elsket del af mange familier, men de kan også være lidt for nysgerrige. En af de største bekymringer hos kæledyrsejere er at sikre deres ejendele mod nysgerrige kløer og tænder. Heldigvis er der enkle løsninger, der beskytter både dine ejendele og dit kæledyrs velbefindende.

Sikkerhedsskabe mod nysgerrige kæledyr

En effektiv løsning til at opbevare værdigenstande og farlige materialer er med sikkerhedsskabe, hvilke samtidig beskytter dine ejendele mod indbrud. Disse skabe er designet med robuste låse, der selvfølgelig er umulige for kæledyr at åbne. Men har du børn, får de også sværere ved at rode tingene frem. Så du er helt sikker på, de ikke ligger og flyder et eller andet sted.

Derudover findes sikkerhedsskabene i forskellige størrelser alt efter dit behov. Måske er det kun dine nøgler, du er bange for, de sluger. Måske er det større ting, du er nervøs for ligger fremme. Uanset hvad får husets nysgerrige sjæle ikke fingrene eller kløerne i tingene.

Tips til skoopbevaring

Sko er et elsket tyggelegetøj for mange kæledyr, især hunde. For at forhindre skader bør du opbevare dine sko i et lukket skab eller anden skoopbevaring, såsom på hylder, som dit kæledyr ikke kan nå. Hvis du har kat, er et skoskab nok det bedste. Kattekillinger er bestem ikke bange for at bestige alt, hvad der kan bestiges.

Når dine ting er i sikkerhed, kan du begynde at træne dine kæledyr i at respektere et nej. Hunde vil eksempelvis gøre næsten alt for en godbid, så de lærer det sikkert hurtigt. Hvor katte er mere selvstændige og hellere skal tages i kradseriet med en bestemt tone, der lærer dem, at det må de ikke. Giv dem hellere et stykke legetøj, de kan daske til.

Med disse tips skaber du et tryggere hjem for alle i huset. Vigtigt af alt ved du, at du aldrig mere stikker fødderne ned i et par sko, som kæledyret på magisk vis har forvandlet til et par sandaler.

Hvorfor bør du ikke lade ting ligge fremme?

Når du lader dine ejendele ligge fremme, er det fristende for kæledyr at undersøge dem nærmere. Killinger og hundehvalpe er nysgerrige og udforsker gerne deres omgivelser med kløerne og tænderne, når de kan slippe fra det.

Dette er langt fra ideelt, hvis du gerne vil beholde dine ejendele i nogle år endnu, eller hvis de er vigtige for dig. Men det er også være farligt for dit dyrs helbred. De kan komme til at sluge små genstande eller giftige ting, som rengøringsmidler eller medicin, hvilket forårsager kvælning, forstoppelse eller det, der er værre.

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer
  • Tilføj en kommentar