Smådyrsforsikringer: Guide og tips

Smådyrsforsikringer dækker typisk kaniner og andre gnavere, fugle eller andre mindre kæledyr.
Der findes mange forskellige slags smådyrsforsikringer, og fra mange forskellige udbydere. Her hos Kæledyrsguiden vil vi hjælpe dig med at skabe et overblik over hvilke forsikringer og udbydere der er på markedet. Vi prissammenligner forsikringerne, så du kan få det bedste alternativ til den bedste pris, så din lille ven er sikkert dækket.

Forsikringer til smådyr er ikke obligatorisk, som det er ved f.eks. hunde. Men det kan spare dig for mange uventede, dyre dyrlægeregninger. Det er især en god ide at have en forsikring, hvis dit kæledyr er af en dyr race.

Smådyrsforsikring kan inddeles i to grupper:

Sygeforsikring

Sygeforsikringen dækker de nødvendige udgifter i forbindelse med dyrlæge. Den dækker undersøgelse, behandling og laberatorieundersøgelser ved sygdom eller tilskadekomst. Du vil også få dækket den medicin og det forbindingsmateriale, som anvendes ved dyrlægen.

Livsforsikring

Livsforsikringen dækker hvis din kanin, eller andet smådyr, enten dør eller aflives som resultat af sygdom eller tilskadekomst. En livsforsikring dækker også, hvis din kanin er løbet væk. For at tegne en sådan forsikring kræves det at dit kæledyr er ID-mærket, eller ring- eller chip-mærket.

Gnaver

 

Kommentarer

mood_bad
  • Ingen kommentarer
  • Tilføj en kommentar