Abbysinier til salg

Her på Kæledyrsguiden finder du gratis annoncer til køb og salg af Abbysinier.

Indholdsfortegnelse

Køb og salg af Abbysinier katte og killinger samt alt du skal vide

Der er ikke nogen tvivl om, at katte er fantastisk søde dyr og det perfekte kæledyr, hvis man gerne vil have et kæledyr, som er hyggeligt at have derhjemme, samtidigt med at det ikke kræver helt lige så meget arbejde som f.eks. en hund. Hvis du er på udkig efter en kat, så er der mange forskellige racer at vælge imellem, men hvilken skal man lige vælge? Hvis du gerne vil lære mere om den helt unikke katterace Abyssinier, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi vil nemlig gå i dybden med denne katterace her.

Historie bag Abbysinier katten

Manger ser på Abyssinieren som en kat der har rødder, som fører direkte til Nildalen, men det er faktisk en katterace, som blev fremavlet i Storbrittanien. Tilbage i 1860’erne havde lord Robert Napier en kat med tilbage til landet efter en militærekspedition i Abessinien. Denne kat blev grundlaget og det første led i den fantastiske katterace vi i dag kender som Abyssinieren. Katten blev parret med andre katte, som lignede den, på grund af dens utroligt smukke pels og det førte til denne unikke kat med sin smukke pels. Racen blev hurtigt meget populær og der gik ikke lang tid før den også blev opdrættet på tværs af USA, Canada og Europa.

Abbysinier kattens personlighed

Abyssinieren er en aktiv kat, men den er samtidigt også nem at have som kæledyr. Den har en naturlig kærlighed for andre dyr og mennesker, så den er sjældent aggressiv. Derudover er det også en meget legesyg kat, som kan lege med sit legetøj i flere timer af gangen og elsker også at lege med deres ejer. Det er en kat som elsker at være sammen med sin ejer og er naturligt meget hengiven. Den har også en pels, som er super nemt at holde vedlige og kræver derfor ikke specielt meget arbejde. 

Hvordan ser en Abbysinier ud?

Kattens udseende er også med til at gøre den så populær og eftertragtet som den er. Dens pels har farvebånd, hvilket giver en unik dybde og fylde til pelsen, som stort set ingen andre racer har. Hannerne vejer i gennemsnit mellem 3 -5 kg og det samme gør hunnerne. De har utroligt smukke gyldne øjne. Pelsen er typisk et sted mellem kort og semilang, og er kendetegnet ved at være enormt silkeblød og glat. Den findes i farverne rødlig, rød, blå, lysebrun og kanelbrun. Generelt har den et lille behov for pelspleje, så hvis du søger en der er nem at pleje, så er Abyssinieren oplagt. 

Temperament 

I forhold til temperament er det en meget god kat. Den har det helt naturligt fantastisk sammen med sin ejer, andre mennesker og andre dyr. Den elsker at ligge og hygge, men kan også sagtens bare passe sig selv og lege med legetøj. Den har generelt ikke en tendens til at blive aggressiv, tværtimod er den meget hengiven. Den har dog et meget stort behov for opmærksomhed, så det er vigtigt, at man er sikker på man har tiden inden man vælger at lave et køb af en Abyssinier killing eller abyssinier kat.

ikon-test-1

Gratis for købere

Kæledyrsguiden er den eneste af de store salgsplatforme, hvor det er gratis for dig som køber at kontakte sælgeren.

ikon-test-1

Gratis som annoncør

Det er helt gratis at oprette en annonce. Opret en annonce og find drømmehjemmet for dit kæledyr.

ikon-test-1

Sikker handel

Vi foretager løbende stikprøver og valideringskontrol. Hver dag gennemgår vi manuelt annoncer.

Ressourcer

Kæledyrsguiden anbefaler

Bedste kattefoder

Vi har indgået et samarbejde med Gilpa.dk. Gilpa.dk har muligvis det bedste kattefoder for din kat på markedet. Tjek det selv ud!

Produkter & legetøj

Porcani har fokus på kvalitet og har et stort udvalg af gode produkter. Vi er selv glade for deres produkter og deres kundeservice.

Artikler og guides

Vi udgiver løbende artikler som både er velegnede for dig der skal købe sin første kat og dig der har haft kat gennem mange år.

Nyttige artikler

Følg med på bloggen

apr 03
Sådan opbevarer du dine ejendele i sikkerhed fra kæledyr

Kæledyr er en elsket del af mange familier, men de kan også være lidt for nysgerrige.…

feb 11
Nyt kæledyr på vej? Overvej dette ved køb af foder

Sponsoreret indhold Har du et nyt kæledyr på vej, er der flere ting, der skal være…

dec 02
Hvor gammel bliver en kat?

Spørgsmålet om hvor gammel en kat bliver, er ikke så enkelt igen at svare på, da der…