American Curl til salg

Her på Kæledyrsguiden finder du gratis annoncer til køb og salg af American Curl.

Indholdsfortegnelse

Køb og salg af American Curl katte og killinger samt alt du skal vide

Hvis du er på udkig efter en sød kat til at have boende derhjemme, så er det ikke svært at forstå hvorfor. Katte er nemlig et helt fantastisk kæledyr, som er utroligt hyggelige at have gående derhjemme, samtidigt med, at de ikke kræver helt lige så meget arbejde, som f.eks. en hund gør. Er du på udkig efter en ny kat, så kan det dog være svært at vælge imellem alle de forskellige racer. Hvis du dog overvejer den enestående katterace American Curl, så er du kommet til det helt rigtige sted, da vi vil gå i dybden med den her.

American Curl historie

Tilbage i 1981 fandt parret Joe og Grace Ruga en killing i Californien. Denne killing havde helt unikke karakteristikker, som var, at dens øre bøjede baglæns. De tog derfor katten med hjem, gav den navnet Shulamith, og hun blev fundamentet for denne helt unikke katterace. Shulamith fik killinger, som også havde disse unikke øre og herefter gik der ikke lang tid før, at denne katterace voksede stærkt i popularitet hele verdenen over.

Personligheden som en American Curl har

American Curl katten er et helt fantastisk kæledyr, som generelt er meget livlig og har det godt sammen med andre mennesker. Den er meget legesyg og elsker at lege, og som sagtens kan lege i flere timer i træk med sit legetøj. Den har en naturlig nysgerrighed for andre mennesker og dens omgivelser og har en lav tendens til at blive aggressiv.

American Curl udseende 

En American Curl er en kat i mellemstørrelse, nogle gange i en lille størrelse, som ser helt fantastisk søde ud. Længden på kattens pels er kort til mellemlang, og pelsen er silkeblød og glat. Den findes i mange forskellige farver, så du kan finde den i alt fra hvid til sort eller rød. Den bliver generelt mellem 9-13 år, så det er også en race der lever i lang tid. Den har et moderat behov for opmærksomhed, så selvom den nyder opmærksomhed fra gæster og dens ejere, så nyder den også alene tid. 

American Curl som bofælle

Som bofælle er der ikke nogen tvivl om, at en American Curl kat og American Curl killing er et fantastisk kæledyr. Den har en moderat tendens til at fælle og er ikke allergivenlig, så hvis man har problemer med allergien, så skal man nok søge mod en anden race. Er allergi ikke et problem, så er der dog ikke nogen tvivl om, at American Curl er et oplagt valg. Den skal helst have daglig motion og det er derfor bedst, hvis boligen giver den mulighed for at klatre og hoppe rundt. Det er ikke den mest kælende kat, men den elsker stadig at være sammen med sine ejere og ligge ved siden af dem.

Vil du gerne købe en American Curl kat eller en American Curl killing og du er sikker på, at du har tiden og lysten til at passe på en, så er det bare med at finde en killing til salg her på siden, så du kan få denne fantastiske katterace hjem til dig.

ikon-test-1

Gratis for købere

Kæledyrsguiden er den eneste af de store salgsplatforme, hvor det er gratis for dig som køber at kontakte sælgeren.

ikon-test-1

Gratis som annoncør

Det er helt gratis at oprette en annonce. Opret en annonce og find drømmehjemmet for dit kæledyr.

ikon-test-1

Sikker handel

Vi foretager løbende stikprøver og valideringskontrol. Hver dag gennemgår vi manuelt annoncer.

Ressourcer

Kæledyrsguiden anbefaler

Bedste kattefoder

Vi har indgået et samarbejde med Gilpa.dk. Gilpa.dk har muligvis det bedste kattefoder for din kat på markedet. Tjek det selv ud!

Produkter & legetøj

Porcani har fokus på kvalitet og har et stort udvalg af gode produkter. Vi er selv glade for deres produkter og deres kundeservice.

Artikler og guides

Vi udgiver løbende artikler som både er velegnede for dig der skal købe sin første kat og dig der har haft kat gennem mange år.

Nyttige artikler

Følg med på bloggen

apr 03
Sådan opbevarer du dine ejendele i sikkerhed fra kæledyr

Kæledyr er en elsket del af mange familier, men de kan også være lidt for nysgerrige.…

feb 11
Nyt kæledyr på vej? Overvej dette ved køb af foder

Sponsoreret indhold Har du et nyt kæledyr på vej, er der flere ting, der skal være…

dec 02
Hvor gammel bliver en kat?

Spørgsmålet om hvor gammel en kat bliver, er ikke så enkelt igen at svare på, da der…