British Shorthair til salg

Her på Kæledyrsguiden finder du gratis annoncer til køb og salg af British Shorthair.

Indholdsfortegnelse

Køb og salg af British Shorthair katte og killinger samt alt du skal vide

British Shorthair er en utroligt sød kat, som utallige mange mennesker er helt vilde med. Vi har mange British Shorthair til salg, så hvis du er på udkig efter sådan en, så er du kommet til det rigtige sted. Nedenunder kan du læse mere om denne spændende katterace.

Historien bag British Shorthair

Det siges, at British Shorthair er den ældste katterace i Storbritannien, da den som den første kat blev bragt til England af Romerne. Da den ankom til England, fungerede den som musejæger i Storbyens gader, selvom den faktisk er en af de katteracer, som ikke sætter så meget pris på at fange mus. Senere hen gik det dog op for Englænderne hvor fantastisk et kæledyr den er og derfor begyndte avl med henblik på dette.

Sådan ser British Shorthair ud

En British Shorthair har et utroligt sødt udseende, som lidt ligner en bamse med sit runde hoved og bløde pels. Det passer også meget godt til kattens kærlige karakter. Katten har smukke gule øjne og store runde ører. Hankatte kan veje op til 7 kg og hunkatte op til 5 kg, så det er en mellem størrelses kat. Selve kropsbygningen af en British Shorthair er kompakt og muskuløs, og den vokser meget langsomt.

British Shorthair katte kan komme i mange forskellige farver og mønstre, så man kan ikke nævne et par enkelte farver, som identificerer en British Shorthair. Det er meget forskelligt.

Unikke karaktertræk for British Shorthair

British Shorthair katte er meget rolige og altid venlige over for mennesker. De lever et meget roligt liv, hvilket også betyder at de er meget gode som lejlighedskat. Hvis du dog køber en British Shorthair til din lejlighed, så er det vigtigt, at du har noget legetøj og nogle klatrevægge til katten, så den stadig kan kravle lidt rundt og forbrænde sin energi. Ellers kan den rimeligt hurtigt begynde at kede sig og så kan det godt resultere i uønsket adfærd.

ikon-test-1

Gratis for købere

Kæledyrsguiden er den eneste af de store salgsplatforme, hvor det er gratis for dig som køber at kontakte sælgeren.

ikon-test-1

Gratis som annoncør

Det er helt gratis at oprette en annonce. Opret en annonce og find drømmehjemmet for dit kæledyr.

ikon-test-1

Sikker handel

Vi foretager løbende stikprøver og valideringskontrol. Hver dag gennemgår vi manuelt annoncer.

Ressourcer

Kæledyrsguiden anbefaler

Bedste kattefoder

Vi har indgået et samarbejde med Gilpa.dk. Gilpa.dk har muligvis det bedste kattefoder for din kat på markedet. Tjek det selv ud!

Produkter & legetøj

Porcani har fokus på kvalitet og har et stort udvalg af gode produkter. Vi er selv glade for deres produkter og deres kundeservice.

Artikler og guides

Vi udgiver løbende artikler som både er velegnede for dig der skal købe sin første kat og dig der har haft kat gennem mange år.

Nyttige artikler

Følg med på bloggen

apr 03
Sådan opbevarer du dine ejendele i sikkerhed fra kæledyr

Kæledyr er en elsket del af mange familier, men de kan også være lidt for nysgerrige.…

feb 11
Nyt kæledyr på vej? Overvej dette ved køb af foder

Sponsoreret indhold Har du et nyt kæledyr på vej, er der flere ting, der skal være…

dec 02
Hvor gammel bliver en kat?

Spørgsmålet om hvor gammel en kat bliver, er ikke så enkelt igen at svare på, da der…