Balineser til salg

Her på Kæledyrsguiden finder du gratis annoncer til køb og salg af Balineser.

Indholdsfortegnelse

Køb og salg af Balineser katte og killinger samt alt du skal vide

Hvis du gerne vil købe en ny kat, så er du kommet til det helt rigtige sted. På denne platform har vi nemlig mange katte og killinger til salg, så du kan finde den helt perfekte kat til dit hjem her hos os. Balineseren er en populær og utroligt sød kat, og hvis du gerne vil lære mere om den, så kan du det her. Vi går nemlig nedenunder i dybden med denne katterace og alle dens fordele, såvel som ulemper. Er du på udkig efter en Balineser kat eller en Balineser killing, så kan du også finde den her, da vi både står for salg og køb af denne katterace her på siden. Vil du gerne lære mere om andre katteracer, så kan du også læse mere om dem her på siden.

Hvad er Balinesers Historie

Du kender sikker godt den meget populære katterace Siameseren. Det har nemlig været en meget populær katterace i utroligt lang tid. Tilbage i 1950’erne var der nogle opdrættere af siamesere, som opdagede, at deres katte havde en anderledes pels end den typiske siameser. Det viste sig, at der havde været en krydsavl i deres opdrætningsprogram. Det var disse katte, som endte med at være starten på den nye fantastiske katterace Balineser.

Hvordan opfører en Balineser sig?

En balineser kat er en helt fantastisk kat, som har en lige så fantastisk personlighed. En balineser kat eller balineser killing er en kærlig, loyal og livlig kat, som elsker at sidde og hygge sig med sin ejer. Den elsker at lege, uanset om det så er med legetøj eller med ejeren, og den elsker at sidde og kigge ud af vinduet og følge med i hvad der sker udenfor.

Hvordan ser en Balineser kat ud?

Den smukke balineser er en kat i mellemstor størrelse, som har en fin og lang cylindrisk krop. Den har et aflangt yndigt hoved og spidse øre. Derudover har den utroligt flotte øjne, som typisk er i en meget mørk farve og er med til at give katten et helt unikt udseende. Pelsen på en balineser er lang og silkeagtig. Den findes i mange forskellige farver, men typisk i de lidt mørkere farver. Man skal derfor også være klar på, at balineseren kræver meget pelspleje og derfor er mere tidskrævende end mange andre katteracer.

Hvordan er en Balineser kat som bofælle?

Balineseren er en utroligt hyggelig bofælle, som du uden tvivl vil få glæde af at have gående derhjemme. Den er dog ikke allergivenlig og har en moderat tendens til at fælde, så hvis du har problemer med allergien, så kan det være, at der er en anden race, som er et bedre valg for dig. Er det dog ikke noget problem, så vil en Balineser killing eller voksen Balineser kat dog uden tvivl være en helt fantastisk bofælle for dig. Den er meget kærlig og elsker at hygge sig sammen med sin ejer. Du skal dog være opmærksom på, at det er en slank kat, som har en meget fin knoglebygning. Derfor er det meget vigtigt, at man holder den fra at blive overvægtig. Så længe den har plads til at lege og løbe rundt, så er katte dog generelt gode til at holde sig selv i form.

ikon-test-1

Gratis for købere

Kæledyrsguiden er den eneste af de store salgsplatforme, hvor det er gratis for dig som køber at kontakte sælgeren.

ikon-test-1

Gratis som annoncør

Det er helt gratis at oprette en annonce. Opret en annonce og find drømmehjemmet for dit kæledyr.

ikon-test-1

Sikker handel

Vi foretager løbende stikprøver og valideringskontrol. Hver dag gennemgår vi manuelt annoncer.

Ressourcer

Kæledyrsguiden anbefaler

Bedste kattefoder

Vi har indgået et samarbejde med Gilpa.dk. Gilpa.dk har muligvis det bedste kattefoder for din kat på markedet. Tjek det selv ud!

Produkter & legetøj

Porcani har fokus på kvalitet og har et stort udvalg af gode produkter. Vi er selv glade for deres produkter og deres kundeservice.

Artikler og guides

Vi udgiver løbende artikler som både er velegnede for dig der skal købe sin første kat og dig der har haft kat gennem mange år.

Nyttige artikler

Følg med på bloggen

apr 03
Sådan opbevarer du dine ejendele i sikkerhed fra kæledyr

Kæledyr er en elsket del af mange familier, men de kan også være lidt for nysgerrige.…

feb 11
Nyt kæledyr på vej? Overvej dette ved køb af foder

Sponsoreret indhold Har du et nyt kæledyr på vej, er der flere ting, der skal være…

dec 02
Hvor gammel bliver en kat?

Spørgsmålet om hvor gammel en kat bliver, er ikke så enkelt igen at svare på, da der…