Siameser til salg

Her på Kæledyrsguiden finder du gratis annoncer til køb og salg af Siameser.

Indholdsfortegnelse

Køb og salg af Siameser katte og killinger samt alt du skal vide

Siameserkatten er en af de mest velkendte og populære katte i hele verdenen. Nedenunder kan du lære mere om denne helt specielle katterace. Vi har mange Siamesere til salg, så hvis du ønsker at købe sådan en, så er du det rigtige sted.

Historien bag Siameseren

Sammen med Persere, er Siamesere de ældste og mest berømte katte i hele verdenen. Oprindelsen af denne kat stammer fra Sydøstasien, hvor katten blev tilbedt som en tempelkat. I løbet af 1900-tallet kom Siameseren til England, hvor den hurtigt blev meget populær på grund af dens smukke udseende og søde væremåde.

Siameseren’s udseende

Siameseren er en mellemstor kat, med en slank krop og lange ben. For en fuldvoksen hankat vil vægten som regel være mellem 4 og 5 kg, mens den ved en hunkat vil være mellem 3 og 4 kg. Siameserkatten har utroligt smukke dybblå øjne, samt et smalt hoved og oprejste ører.

Siameseren’s karakter

Sjovt nok, så kaldes Siameseren for kattenes hund. Det skyldes, at den på flere forskellige måder opfører sig meget som en hund. Den er for eksempel meget intelligent og kan trænes af mennesker til en vis grad. Derudover er den meget kærlig og elsker at være sammen med sin familie. En Siameser er dog også en meget bestemt kat, så hvis du prøver på at få den til at gøre noget den ikke vil, så kommer du til at lære dens skarpe kløer at kende. Det er dog bare med at aflæse katten, så man ved når den gerne bare vil være for sig selv. Det meste af tiden er den dog en meget venlig og kærlig kat.

Pleje af din Siameser kat

Det er meget nemt at pleje en Siameser, da dens pels næsten ikke har brug for pleje. Med en børst kan du hurtigt fjerne den lille mængde løse hår, der nu lige skulle være. Ellers er det bare vigtigt, at sørge for at der ikke er koldt der var Siameseren skal sove, da den ikke har noget underlag i sin pels.

ikon-test-1

Gratis for købere

Kæledyrsguiden er den eneste af de store salgsplatforme, hvor det er gratis for dig som køber at kontakte sælgeren.

ikon-test-1

Gratis som annoncør

Det er helt gratis at oprette en annonce. Opret en annonce og find drømmehjemmet for dit kæledyr.

ikon-test-1

Sikker handel

Vi foretager løbende stikprøver og valideringskontrol. Hver dag gennemgår vi manuelt annoncer.

Ressourcer

Kæledyrsguiden anbefaler

Bedste kattefoder

Vi har indgået et samarbejde med Gilpa.dk. Gilpa.dk har muligvis det bedste kattefoder for din kat på markedet. Tjek det selv ud!

Produkter & legetøj

Porcani har fokus på kvalitet og har et stort udvalg af gode produkter. Vi er selv glade for deres produkter og deres kundeservice.

Artikler og guides

Vi udgiver løbende artikler som både er velegnede for dig der skal købe sin første kat og dig der har haft kat gennem mange år.

Nyttige artikler

Følg med på bloggen

apr 03
Sådan opbevarer du dine ejendele i sikkerhed fra kæledyr

Kæledyr er en elsket del af mange familier, men de kan også være lidt for nysgerrige.…

feb 11
Nyt kæledyr på vej? Overvej dette ved køb af foder

Sponsoreret indhold Har du et nyt kæledyr på vej, er der flere ting, der skal være…

dec 02
Hvor gammel bliver en kat?

Spørgsmålet om hvor gammel en kat bliver, er ikke så enkelt igen at svare på, da der…