Angora til salg

Her på Kæledyrsguiden finder du gratis annoncer til køb og salg af Angora.

Indholdsfortegnelse

Køb og salg af Angora katte og killinger samt alt du skal vide

Er du på udkig efter en ny kat? Det er ikke svært at forstå hvorfor. Katte er nemlig enestående kæledyr, som bidrager med liv, glæde og hygge. Der findes også utroligt mange forskellige søder katteracer, som har alle har forskellige karakteristikker. Det kan derfor være svært at vælge, men hvis du overvejer den helt fantastiske katterace Angora, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her vil vi nemlig gå i dybden med denne unikke katterace. Vi har også beskrevet alle andre katteracer, så hvis du gerne vil lære mere om en anden katterace, så kan du også det her på siden.

Angora kattens historie

Vil du gerne have en racekat, som er kendt på tværs af hele verdenen, så er der ikke nogen tvivl om, at en Angora kat er det oplagte valg. Historien peger mod at den Tyrkise Angora er den først langhårede kat i Europa. Det var nemlig helt tilbage i 1520, at en hvid kat med langt hår kom hele vejen fra Ankara til Europa. Grundet dens unikke udseende blev man meget fascineret af den, men kort tid efter gik den i glemmebogen på tværs af verdenen. Den var faktisk tæt på at uddø, men fordi man stadig havde den i zoologiske haver overlede den og i dag er det en meget populær katterace.

Angora kattes personlighed

Overordnet set er en Angora kat en utroligt sød kat, som er et fantastisk kæledyr. Den har vilde gener, men på trods af dette er det en meget rolig kat. Opstår der dog pludselige forandringer i dens omgivelser, så kan den blive meget stresset, så den trives bedst i et rolig hjem. Når man får en Angora kat, så vil man opleve, at den er meget loyal, trofast og elsker at lege, både med sine ejere, børn og fremmede. Den kan også sagtens lege med legetøj i mange timer af gangen.

Angora kattens udseende

Noget af det der også gør Angora katte og Angora killinger populære er deres helt utroligt smukke udseende. Den har en semilang til lang pels, som er silkeblød og utroligt smuk. Den findes i flere forskellige farver i alt fra hvid til sort og blå, så det er muligt at finde den i flere forskelige farvekombinationer. Den har et moderat krav for pelspleje, så man skal have tid til at pleje dens pels en gang imellem.

En Angora som bofælle

Som bofælle er Angora katten en fantastisk kat, som bidrager med liv og glæde til ethvert hjem. Man skal dog være opmærksom på, at det ikke er en allergivenlig kat og at den har en stor tendens til at fælde. Det er også vigtigt, at man sørger for at have rammer, som gør det muligt for katten at lege og den nyder at have et stort udvalg af katte legetøj liggende.

Vil du gerne køb en Angora kat eller Angora killing, så er det bare med at kigge efter den her på vores platform. Vi står for køb og salg at katte, og er næsten altid i stand til at tilbyde den perfekte kat til lige præcis dit hjem.

ikon-test-1

Gratis for købere

Kæledyrsguiden er den eneste af de store salgsplatforme, hvor det er gratis for dig som køber at kontakte sælgeren.

ikon-test-1

Gratis som annoncør

Det er helt gratis at oprette en annonce. Opret en annonce og find drømmehjemmet for dit kæledyr.

ikon-test-1

Sikker handel

Vi foretager løbende stikprøver og valideringskontrol. Hver dag gennemgår vi manuelt annoncer.

Ressourcer

Kæledyrsguiden anbefaler

Bedste kattefoder

Vi har indgået et samarbejde med Gilpa.dk. Gilpa.dk har muligvis det bedste kattefoder for din kat på markedet. Tjek det selv ud!

Produkter & legetøj

Porcani har fokus på kvalitet og har et stort udvalg af gode produkter. Vi er selv glade for deres produkter og deres kundeservice.

Artikler og guides

Vi udgiver løbende artikler som både er velegnede for dig der skal købe sin første kat og dig der har haft kat gennem mange år.

Nyttige artikler

Følg med på bloggen

apr 03
Sådan opbevarer du dine ejendele i sikkerhed fra kæledyr

Kæledyr er en elsket del af mange familier, men de kan også være lidt for nysgerrige.…

feb 11
Nyt kæledyr på vej? Overvej dette ved køb af foder

Sponsoreret indhold Har du et nyt kæledyr på vej, er der flere ting, der skal være…

dec 02
Hvor gammel bliver en kat?

Spørgsmålet om hvor gammel en kat bliver, er ikke så enkelt igen at svare på, da der…