Ragdoll til salg

Her på Kæledyrsguiden finder du gratis annoncer til køb og salg af Ragdoll.

Indholdsfortegnelse

Køb og salg af Ragdoll katte og killinger samt alt du skal vide

Ragdoll er en utroligt sød og kærlig kat, som mange har forelsket sig i hele verdenen over. Hvis du gerne vil eje en Ragdoll, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har mange Ragdoll’s til salg. Nedenunder kan du læse mere om denne spændende katterace.

Historien bag Ragdoll katten

Ragdoll er en af det meget unge katteracer, hvis historie går tilbage til midt i 1900-tallet. Her var det Ann Baker fra Californien, som elskede katte og var den første opdrætter af Ragdoll-katten. Det var også Ann Baker der gav katten navnet Ragdoll, fordi hun synes de var lige så bløde og blide som en kludedukke.

Ragdolls udseende

Ragdoll katten er en stor kat, som har en bred brystkasse og en muskuløs krop. Fremfor alt har den naturligvis sin utroligt bløde pels, som har et silkeagtigt touch. Strukturen af pelsen betyder, at den ligger mod kroppen, hvilket gør at den ligner et utroligt nuttet legetøj. Ragdoll hanner kan veje op til 9,5 kg, mens Ragdoll hunner kan veje på til 6,5 kg. Racens varemærke er også dens store, runde lyseblå øjne, som det er svært ikke at forelske sig i.

Karaktertræk for Ragdoll katte

Ragdolls er en meget social kat, som virkelig sætter pris på at være sammen med andre mennesker og katte. Den er meget blid og kærlig, og elsker at kæle med sine mennesker. De er også en meget hyggelig kat at have derhjemme, fordi de har en tendens til at følge rundt med deres ejere, uanset hvad ejeren går og laver. De er også så blide, at de elsker at blive samlet op og krammet, hvilket mange katte generelt ikke så godt kan lide. Derfor er Ragdolls også oplagte til børnefamilien. Det er dog en kat, så du skal selvfølgelig også huske at respektere, når katten trækker sig tilbage og bare gerne vil slappe helt af for sig selv.

ikon-test-1

Gratis for købere

Kæledyrsguiden er den eneste af de store salgsplatforme, hvor det er gratis for dig som køber at kontakte sælgeren.

ikon-test-1

Gratis som annoncør

Det er helt gratis at oprette en annonce. Opret en annonce og find drømmehjemmet for dit kæledyr.

ikon-test-1

Sikker handel

Vi foretager løbende stikprøver og valideringskontrol. Hver dag gennemgår vi manuelt annoncer.

Ressourcer

Kæledyrsguiden anbefaler

Bedste kattefoder

Vi har indgået et samarbejde med Gilpa.dk. Gilpa.dk har muligvis det bedste kattefoder for din kat på markedet. Tjek det selv ud!

Produkter & legetøj

Porcani har fokus på kvalitet og har et stort udvalg af gode produkter. Vi er selv glade for deres produkter og deres kundeservice.

Artikler og guides

Vi udgiver løbende artikler som både er velegnede for dig der skal købe sin første kat og dig der har haft kat gennem mange år.

Nyttige artikler

Følg med på bloggen

apr 03
Sådan opbevarer du dine ejendele i sikkerhed fra kæledyr

Kæledyr er en elsket del af mange familier, men de kan også være lidt for nysgerrige.…

feb 11
Nyt kæledyr på vej? Overvej dette ved køb af foder

Sponsoreret indhold Har du et nyt kæledyr på vej, er der flere ting, der skal være…

dec 02
Hvor gammel bliver en kat?

Spørgsmålet om hvor gammel en kat bliver, er ikke så enkelt igen at svare på, da der…