Bombay til salg

Her på Kæledyrsguiden finder du gratis annoncer til køb og salg af Bombay.

Indholdsfortegnelse

Køb og salg af Bombay katte og killinger samt alt du skal vide

Hvis du er på udkig efter en ny kat, så er det altid en god ide, at læse op på alle de forskellige katteracer, så du kan finde frem til hvilken kat eller killing der passer helt perfekt til lige præcis dig. Her på denne side vil vi gå i dybden med den helt fantastiske katterace Bombay Kat, så du kan lære mere om den, hvis du overvejer at købe sådan en. Vælger du at du vil have dig en Bombay kat, om det så er en fuldvoksen eller en Bombay killing, så kan du finde det hos os. Vi står for salg og køb af katte og kattekillinger på denne platform, så vi har et bredt udvalg af katte du kan vælge imellem.

Bombay Kat Historie

Bombay katten blev fremavlet tilbage i 1950’erne, da en gruppe amerikanske opdrættere satte sig for den mission, at de ville skabe en kat, som havde den samme kropbygning og overordnet udseende som burmeseren, men i en helt sort blank farve. Det man håbede på var, at den ville ligne den indiske sorte panter. Derfor gik man i fuld gang med et opdrætsprogram og resultatet blev Bombay katten, som er en reference til den sorte panter, da det minder meget om den.

Personlighed for Bombay Kat

Bombay killingen er meget aktiv og nysgerrig, og kan meget nemt håndtere ændringer. Faktisk er bombay katten en utroligt nysgerrig kat uanset dens alder og du vil hurtigt opdage, at dens yndlingssted i hjemmet blive foran et vindue, hvor den kan følge med i hvad der sker ude i verdenen. Det er også en meget hengiven og opmærksomhedskrævende kat, som kræver meget opmærksomhed og gerne hele tiden vil være i fokus. Den er også kendt for at hoppe op på skødes af folk og folde sig helt ud. I takt med at bombay katten bliver ældre har den dog en tendens til at den hellere vil betragte aktiviteter end at være en del af dem.

Udseende for Bombay Kat

Noget af det der er med til at gøre en Bombay kat unik er, som vi kort har beskrevet, dens unikke udseende. Den er fremavlet til at ligne den sorte panter og det gør den faktisk også på flere forskellige måder. Først og fremmest er der naturligvis dens helt sorte pels og dens gyldne øjne. Derudover er der dog også dens karakteristiske vuggende gangart, som også får den til at minde meget om den sorte panter. Den er også stærk og kompakt bygget med kraftige knogler og stærke muskler.

Hvordan er det at have en Bombay Kat i hjemmet?

Eftersom at bombay katten er en meget stærk og kompakt kat, så kræver den også plads til at bruge sin krop. Den elsker at klatre og springe, og er også enormt dygtig til det, og derfor bør den have adgang til kattetræer og have mulighed for at hoppe rundt. Det er også vigtigt, at man er opmærksom på dens kost, da den ellers nemt kan blive overvægtig, specielt hvis den ikke for nok motion i løbet af dagen. Udover det er der dog ikke nogen tvivl om, at det er en kat som du vil blive helt vild med.

ikon-test-1

Gratis for købere

Kæledyrsguiden er den eneste af de store salgsplatforme, hvor det er gratis for dig som køber at kontakte sælgeren.

ikon-test-1

Gratis som annoncør

Det er helt gratis at oprette en annonce. Opret en annonce og find drømmehjemmet for dit kæledyr.

ikon-test-1

Sikker handel

Vi foretager løbende stikprøver og valideringskontrol. Hver dag gennemgår vi manuelt annoncer.

Ressourcer

Kæledyrsguiden anbefaler

Bedste kattefoder

Vi har indgået et samarbejde med Gilpa.dk. Gilpa.dk har muligvis det bedste kattefoder for din kat på markedet. Tjek det selv ud!

Produkter & legetøj

Porcani har fokus på kvalitet og har et stort udvalg af gode produkter. Vi er selv glade for deres produkter og deres kundeservice.

Artikler og guides

Vi udgiver løbende artikler som både er velegnede for dig der skal købe sin første kat og dig der har haft kat gennem mange år.

Nyttige artikler

Følg med på bloggen

apr 03
Sådan opbevarer du dine ejendele i sikkerhed fra kæledyr

Kæledyr er en elsket del af mange familier, men de kan også være lidt for nysgerrige.…

feb 11
Nyt kæledyr på vej? Overvej dette ved køb af foder

Sponsoreret indhold Har du et nyt kæledyr på vej, er der flere ting, der skal være…

dec 02
Hvor gammel bliver en kat?

Spørgsmålet om hvor gammel en kat bliver, er ikke så enkelt igen at svare på, da der…