Sphynx til salg

Her på Kæledyrsguiden finder du gratis annoncer til køb og salg af Sphynx.

Indholdsfortegnelse

Køb og salg af Sphynx katte og killinger samt alt du skal vide

Overvejer du om du skal have en kat gående hjemme hos dig? Det er ikke svært at forstå hvorfor. Katte er nemlig helt fantastisk søde og bidrager med liv og kærlighed i ethvert hjem. Inden du vælger at købe en kat eller en killing, så er det naturligvis vigtigt, at du er helt sikker på at du har tiden til at tage dig af en kat. For at gøre det lidt nemmere for dig har vi beskrevet alle katteracer på vores hjemmeside og her kan du læse mere om den unikke Sphynx race, så du kan finde ud af om det er den rigtige kat for dig. Vil du gerne købe en Sphynx kat eller Sphynx killing, så kan vi højst sandsynligt tilbyde lige præcis det du søger efter.

Sphynx kattens Historie

Denne kat havde oprindeligt navnet “Den hårløse canadier”, men er siden hen blev til Sphynx katten. Den fik sin start tilbage i 1966, da et kuld af hårløse katte opstod som følge af en naturlig genetisk mutation. Dette var sket mange gange før, men med Sphynx katten var det første gang, at man begyndte på bevidst at avle disse hårløse katte da man begyndte at forelske sig i deres udseende.

Sphynx kattens Personlighed

En sphynx kat er en energisk og akrobatisk atlet, som elsker at bruger kroppen, samt at vise sig frem for opmærksomhed. Derudover er det også en sjov kat, som typisk har en uventet form for humor, som selvfølgelig også er tæt forbundet med de sjove udtryk denne kat kan give. Sphynx’en er også en meget kærlig og loyal kat, som elsker at være sammen med sin ejer. Den vil finde hver en mulighed for at kravle op på din skulder eller flade sig ud i dit skød. Da Sphynx katte og spkynx killinger er meget energiske og intelligente kræver de også mere arbejde end mange andre katteracer.

Sphynx kattens Udseende

Det mest unikke ved denne katteraces udseende er naturligvis, at den er hårløs og i stedet for en pels har en rynket hud. Sphynx’en er en mellemstor kat, som har en muskuløs og atletisk krop, og som er tung i forhold til sin størrelse. Med sit ansigt og sin krop giver katten også en udtryk, som fører tilbage til det gamle Egypten, som også var inspirationen til navnet “Sphynx”. Selvom det ligner at den er fuldstændig skaldet, så har katten dog et lille tyndt lag af blødt hår, som også gør den super behagelig at røre ved.

Sphynx katten som din bofælle

Vil du gerne købe en sphynx kat eller en sphynx killing, så er det ikke svært at forstå hvorfor. Der er dog nogle ting, som du skal være opmærksom på inden du vælger at købe en. Denne katterace er ikke udsat for nogle genetiske sygdomme, men nogle helbredsproblemer, som f.eks. fypertrophic cardiomyotaphi, som gør at hjertemusklen hæver. Derudover er den også udsat for hudproblemer. Den har også lettere ved at blive syg en andre katte, og ting som at børste dens tænder daglig og have den med til tandlæge besøg en gang imellem er derfor en nødvendighed. Ud over det er det dog en fantastisk katterace, som du uden tvivl vil elske.

ikon-test-1

Gratis for købere

Kæledyrsguiden er den eneste af de store salgsplatforme, hvor det er gratis for dig som køber at kontakte sælgeren.

ikon-test-1

Gratis som annoncør

Det er helt gratis at oprette en annonce. Opret en annonce og find drømmehjemmet for dit kæledyr.

ikon-test-1

Sikker handel

Vi foretager løbende stikprøver og valideringskontrol. Hver dag gennemgår vi manuelt annoncer.

Ressourcer

Kæledyrsguiden anbefaler

Bedste kattefoder

Vi har indgået et samarbejde med Gilpa.dk. Gilpa.dk har muligvis det bedste kattefoder for din kat på markedet. Tjek det selv ud!

Produkter & legetøj

Porcani har fokus på kvalitet og har et stort udvalg af gode produkter. Vi er selv glade for deres produkter og deres kundeservice.

Artikler og guides

Vi udgiver løbende artikler som både er velegnede for dig der skal købe sin første kat og dig der har haft kat gennem mange år.

Nyttige artikler

Følg med på bloggen

apr 03
Sådan opbevarer du dine ejendele i sikkerhed fra kæledyr

Kæledyr er en elsket del af mange familier, men de kan også være lidt for nysgerrige.…

feb 11
Nyt kæledyr på vej? Overvej dette ved køb af foder

Sponsoreret indhold Har du et nyt kæledyr på vej, er der flere ting, der skal være…

dec 02
Hvor gammel bliver en kat?

Spørgsmålet om hvor gammel en kat bliver, er ikke så enkelt igen at svare på, da der…