Burmeser til salg

Her på Kæledyrsguiden finder du gratis annoncer til køb og salg af Burmeser.

Indholdsfortegnelse

Køb og salg af Burmeser katte og killinger samt alt du skal vide

Burmeseren er en af de mest populære katteracer og det er ikke svært at forstå hvorfor. Det er nemlig en helt fantastisk katterace, som kan bidrage med glæde og liv til ethvert hjem. Her på siden kan du købe en Burmeser, både en fuldvoksen Burmeser kat eller en Burmeser killing, men inden du beslutter dig, så er det vigtigt, at du læser op på racen og sikrer dig, at det er den rigtige katterace til lige præcis dig. Her på denne side kan du lære mere om denne katterace, så du kan finde frem til om det er den perfekte katterace til lige præcis dig.

Burmeser Historie

Burmeseren er blevet en meget populær kat og det er egentligt ikke svært at forstå hvorfor. Dens historie går tilbage til 1930, hvor en hunkat rejste til USA fra Burma i selskab med en amerikansk professor. Den mørke pels gjorde, at man mente, at det bare var en mørk siameser. Professoren Joseph C. Thompson mente dog ikke det og gik derfor i gang med at avle på katten for at finde frem til dens rigtige race. Killingerne fra Burmeseren beviste, at det ikke var en siameser og dette var dermed starten på Burmeser katteracen, som hurtigt blev meget populær på tværs af verdenen.

Burmeser Personlighed

Burmeseren er en fantastisk kat og et fantastisk kæledyr. Den er af natur meget aktiv og nysgerrig, og elsker at følge med i hvad der sker rundt omkring. Derfor vil du også opdage, at den yndlingsplads i hjemmet højst sandsynligt vil være foran et vindue, hvor den kan følge med i hvad der sker udenfor. En burmeser kat eller burmeser killing har det også super nemt ved at være sammen med andre burmesere, men du skal være opmærksom på, at den ikke altid kommer lige så godt ud af det med andre katte. Udover det er det en meget kærlig kat, som elsker at slappe af med sin ejere og blive kælet for. 

Burmeser Udseende 

Burmeseren har en kort pels, som er glat og kun fælder meget lidt. Den findes i mange forskellige farver, men ses typisk i brunlige farver. I forhold til pelspleje er det også en nem kat, da den er god til at gøre sig selv ren og den kræver derfor kun minimal pelspleje. En han vil typisk veje i nærheden af 5 kg og en hun mellem 3-5 kg. Dens øjne er gyldne eller gule, hvilket også ser fantastisk flot ud. Burmeseren har et rundt hoved, runde øre, runde poter og en rund hage. Den er meget robust og stærk, både fysisk og af sind.

Burmeser Som bofælle

Hvis du er på udkig efter at købe en Burmeser kat eller en Burmeser killing, så er der ikke nogen tvivl om, at du vil elske at have den gående derhjemme. Den fylder ethvert hjem med energi, kærlighed og liv. Grundet dens naturlige behov for at motionere og dens stærke krop er det vigtigt, at den har adgang til kattetræer, så den kan hoppe rundt i hjemmet og bruge sin krop. Den er også meget opmærksomhedskrævende og den daglige kælen er et must, når man ejer en burmeser.

ikon-test-1

Gratis for købere

Kæledyrsguiden er den eneste af de store salgsplatforme, hvor det er gratis for dig som køber at kontakte sælgeren.

ikon-test-1

Gratis som annoncør

Det er helt gratis at oprette en annonce. Opret en annonce og find drømmehjemmet for dit kæledyr.

ikon-test-1

Sikker handel

Vi foretager løbende stikprøver og valideringskontrol. Hver dag gennemgår vi manuelt annoncer.

Ressourcer

Kæledyrsguiden anbefaler

Bedste kattefoder

Vi har indgået et samarbejde med Gilpa.dk. Gilpa.dk har muligvis det bedste kattefoder for din kat på markedet. Tjek det selv ud!

Produkter & legetøj

Porcani har fokus på kvalitet og har et stort udvalg af gode produkter. Vi er selv glade for deres produkter og deres kundeservice.

Artikler og guides

Vi udgiver løbende artikler som både er velegnede for dig der skal købe sin første kat og dig der har haft kat gennem mange år.

Nyttige artikler

Følg med på bloggen

apr 03
Sådan opbevarer du dine ejendele i sikkerhed fra kæledyr

Kæledyr er en elsket del af mange familier, men de kan også være lidt for nysgerrige.…

feb 11
Nyt kæledyr på vej? Overvej dette ved køb af foder

Sponsoreret indhold Har du et nyt kæledyr på vej, er der flere ting, der skal være…

dec 02
Hvor gammel bliver en kat?

Spørgsmålet om hvor gammel en kat bliver, er ikke så enkelt igen at svare på, da der…