Ashera til salg

Her på Kæledyrsguiden finder du gratis annoncer til køb og salg af Ashera.

Indholdsfortegnelse

Køb og salg af Ashera katte og killinger samt alt du skal vide

Hvis du overvejer at købe en Ashera kat, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi vil nemlig på denne side gå i dybden med denne fantastiske katterace. Om det så er en Ashera killing eller en fuldvoksen Ashera kat du er på udkig efter, så kan du finde det på denne platform. Der er utalligt mange forskellige katteracer og derfor kan det naturligvis være svært at vælge. Vi har derfor også lavet beskrivelser omkring alle de forskellige katteracer, så du kan lære mere om de forskellige racer og forhåbentligt til sidst finde frem til den helt perfekte katterace til dig.

Ashera kats lange historie

Ashera katten har faktisk ikke en specielt lang historie, da det er en af de nyere katteracer. Den er dog hurtigt blevet populær på grund af sin helt unikke udseende, som gør, at den ligner en mini leopard. Ashera navnet kommer af at den er opkaldt efter den semitiske gudinde. Den stammer også fra den afrikanske og asiatiske serval og ligner virkelig en ægte leopard. På trods af det er det dog ikke en kat du skal være bange for, da det også er en af de mest kærlige racer og den elsker at være sammen med sin familie.

Hvordan er en Ashera kats personlighed?

Da den ligner en mini leopard kan den måske godt se lidt farlig ud. Dette udtryk fra katten snyder dog meget, da det er en ekstremt kærlig kat, som elsker at blive nusset og lynhurtigt danner et tæt bånd til ejeren. Den er meget legesyg og elsker specielt når der er børn på besøg, som den kan lege med. Derudover er det rent faktisk også en af de mest intelligente katte. En vigtig ting at huske på er, at en Ashera kat eller Ashera killing er en huskat og har stort brug for forkælelse og opmærksomhed. Det er derfor vigtigt, at du er sikker på at du kan håndtere kattens behov inden du vælger at købe en Ashera kat.

Hvordan ser Ashera kat ud?

Det største og mest unikke karaktertræk ved en Ashera kats udseende er, at den ligner en leopard. Det gør den på grund af sin prikke pels, som er næsten identisk til en normal leopards pels. Dens pels er ikke specielt lang og er nem at pleje, så hvis du sætter pris på at der ikke skal bruges meget tid på pelspleje, så er Ashera katten også oplagt. Det skyldes, at katten selv plejer sin pels. En voksen Ashera kat vejer typisk mellem 12 – 14 kg, hvor de største kan blive op til en meter lange.

Ashera kat som bofælle

Der er ikke nogen tvivl om, at en Ashera kat er et fantastisk kæledyr, som du uden tvivl vil elske at have som bofælle. Det er også en kat, som kan leve i imponerende lang tid. En Ashera kat har nemlig en forventet levetid på helt op til 20 år og i nogle tilfælde endda endnu flere år, hvis den lever et sundt og aktivt liv. Fældning er ikke som sådan noget problem med en Ashera kat.

ikon-test-1

Gratis for købere

Kæledyrsguiden er den eneste af de store salgsplatforme, hvor det er gratis for dig som køber at kontakte sælgeren.

ikon-test-1

Gratis som annoncør

Det er helt gratis at oprette en annonce. Opret en annonce og find drømmehjemmet for dit kæledyr.

ikon-test-1

Sikker handel

Vi foretager løbende stikprøver og valideringskontrol. Hver dag gennemgår vi manuelt annoncer.

Ressourcer

Kæledyrsguiden anbefaler

Bedste kattefoder

Vi har indgået et samarbejde med Gilpa.dk. Gilpa.dk har muligvis det bedste kattefoder for din kat på markedet. Tjek det selv ud!

Produkter & legetøj

Porcani har fokus på kvalitet og har et stort udvalg af gode produkter. Vi er selv glade for deres produkter og deres kundeservice.

Artikler og guides

Vi udgiver løbende artikler som både er velegnede for dig der skal købe sin første kat og dig der har haft kat gennem mange år.

Nyttige artikler

Følg med på bloggen

apr 03
Sådan opbevarer du dine ejendele i sikkerhed fra kæledyr

Kæledyr er en elsket del af mange familier, men de kan også være lidt for nysgerrige.…

feb 11
Nyt kæledyr på vej? Overvej dette ved køb af foder

Sponsoreret indhold Har du et nyt kæledyr på vej, er der flere ting, der skal være…

dec 02
Hvor gammel bliver en kat?

Spørgsmålet om hvor gammel en kat bliver, er ikke så enkelt igen at svare på, da der…