Norsk Skovkat til salg

Her på Kæledyrsguiden finder du gratis annoncer til køb og salg af Norsk Skovkat.

Indholdsfortegnelse

Køb og salg af Norsk Skovkat katte og killinger samt alt du skal vide

Her har vi mange søde Norske Skovkatte til salg. Nedenunder kan du læse mere, der er godt at vide, inden du beslutter dig for at købe en Norsk Skovkat.

Den Norske Skovkats historie

Faktisk, så er den Norske Skovkat en helt naturlig katterace. Det er der kun få katteracer der er. Gennem historien har naturlig selektion medført, at det har været en af de få katteracer der har overlevet, uden hjælp fra mennesket. Det er også derfor den har mange unikke ting omkring sig, som f.eks. dens pels der ændrer sig i løbet af året. Den pels er helt perfekt til Skandinaviens vintre og skiftende somre.

Den begyndte sin historie ligesom katteracen gjorde det i mange andre lande; som musejæger. Med hurtige bevægelser og en evne til at bevæge sig rundt utroligt stille, var den ekstremt god til at fange mus. Hvorfor det lige var Norge den endte med at udvikle sig i, ved man ikke.

Den Norske Skovkats udseende

Den Norske Skovkat hører til de katte der har halvlangt hår. Den Norske Skovkats pels består også af to lag, et ydrelag med lange dæk hår der er vandskyende og et indre lag af tæt uld. Den Norske Skovkat skifter også pels ligesom den Sibiriske kat, i takt med at årstiderne ændrer sig. Det vil sige den typisk har en tykke pels om vinteren end den har om sommeren. Katten har også en pæn pelskrave, som er med til at give den sit unikke udtryk.

Pleje af den Norske Skovkat

Den Norske Skovkat kræver ikke nogen speciel form for pleje. Den er en meget aktiv kat, så det er vigtigt, at den har mulighed for at brænde sin energi af, men udover det er der ikke nogen specielle krav, da den er god til at pleje sig selv. Det er dog vigtigt, at man ikke holder den alene, da den er et meget socialt dyr.

ikon-test-1

Gratis for købere

Kæledyrsguiden er den eneste af de store salgsplatforme, hvor det er gratis for dig som køber at kontakte sælgeren.

ikon-test-1

Gratis som annoncør

Det er helt gratis at oprette en annonce. Opret en annonce og find drømmehjemmet for dit kæledyr.

ikon-test-1

Sikker handel

Vi foretager løbende stikprøver og valideringskontrol. Hver dag gennemgår vi manuelt annoncer.

Ressourcer

Kæledyrsguiden anbefaler

Bedste kattefoder

Vi har indgået et samarbejde med Gilpa.dk. Gilpa.dk har muligvis det bedste kattefoder for din kat på markedet. Tjek det selv ud!

Produkter & legetøj

Porcani har fokus på kvalitet og har et stort udvalg af gode produkter. Vi er selv glade for deres produkter og deres kundeservice.

Artikler og guides

Vi udgiver løbende artikler som både er velegnede for dig der skal købe sin første kat og dig der har haft kat gennem mange år.

Nyttige artikler

Følg med på bloggen

apr 03
Sådan opbevarer du dine ejendele i sikkerhed fra kæledyr

Kæledyr er en elsket del af mange familier, men de kan også være lidt for nysgerrige.…

feb 11
Nyt kæledyr på vej? Overvej dette ved køb af foder

Sponsoreret indhold Har du et nyt kæledyr på vej, er der flere ting, der skal være…

dec 02
Hvor gammel bliver en kat?

Spørgsmålet om hvor gammel en kat bliver, er ikke så enkelt igen at svare på, da der…