Bengal til salg

Her på Kæledyrsguiden finder du gratis annoncer til køb og salg af Bengal.

Indholdsfortegnelse

Køb og salg af Bengal katte og killinger samt alt du skal vide

Bengal er en unik og sød katterace, som har været populær i mange år. Vi har mange Bengal’s til salg, så hvis du ønsker at købe sådan en, så er det bare med at kigge siden igennem. Nedenunder kan du læse mere om denne unikke katterace.

Historien bag Bengal katten

Bengaleren er en helt utrolig kat, som imponerende nok er en blanding af en sort huskat og en vild asiatisk leopard. Dette resulterer i denne helt unikke kat, som ligner en Leopard, men er lille og blid som en kat. Man skal dog være forberedt på, at det kræver noget mere arbejde at besidde en Bengal kat, fordi den er noget mindre føjelig end huskatte og andre katteracer. Det siges, at det var genforskeren Jean Mill, der i 1963 lykkedes med at skabe denne helt unikke kat.

Udseende

Bengalerkatte er anderledes end mange andre katte. De er ofte større og meget atletiske samt smidige. Den kan blive op til 7 kg tung og omkring 70 cm høj, så det er en af de store katte. Den har lange og muskuløse ben, samt en meget stærk krop. Alt i alt, lyder det meget som en miniudgave af en leopard. Det mest iøjnefaldende ved en Bengalkat er dog dens utroligt flotte pels, hvor den næsten ligner en Leopard fuldstændigt. Dette look har også hurtigt gjort den til en meget populær og kendt kat.

Karakter

På grund af deres ophav er Bengalkatte fyldte med temperament og er derudover en meget aktiv katterace. De er helt tamme, og kan sagtens være et kærligt familiemedlem, men man skal være forberedt på, at de er mere selvstændige og aktive end så mange andre katteracer. Generelt betegner man Bengalkatte som nysgerrige, opmærksomme og venlige. Du skal dog sørge for ikke at sammensætte den med andre territoriale katte, da det kan resultere i problemer.

ikon-test-1

Gratis for købere

Kæledyrsguiden er den eneste af de store salgsplatforme, hvor det er gratis for dig som køber at kontakte sælgeren.

ikon-test-1

Gratis som annoncør

Det er helt gratis at oprette en annonce. Opret en annonce og find drømmehjemmet for dit kæledyr.

ikon-test-1

Sikker handel

Vi foretager løbende stikprøver og valideringskontrol. Hver dag gennemgår vi manuelt annoncer.

Ressourcer

Kæledyrsguiden anbefaler

Bedste kattefoder

Vi har indgået et samarbejde med Gilpa.dk. Gilpa.dk har muligvis det bedste kattefoder for din kat på markedet. Tjek det selv ud!

Produkter & legetøj

Porcani har fokus på kvalitet og har et stort udvalg af gode produkter. Vi er selv glade for deres produkter og deres kundeservice.

Artikler og guides

Vi udgiver løbende artikler som både er velegnede for dig der skal købe sin første kat og dig der har haft kat gennem mange år.

Nyttige artikler

Følg med på bloggen

apr 03
Sådan opbevarer du dine ejendele i sikkerhed fra kæledyr

Kæledyr er en elsket del af mange familier, men de kan også være lidt for nysgerrige.…

feb 11
Nyt kæledyr på vej? Overvej dette ved køb af foder

Sponsoreret indhold Har du et nyt kæledyr på vej, er der flere ting, der skal være…

dec 02
Hvor gammel bliver en kat?

Spørgsmålet om hvor gammel en kat bliver, er ikke så enkelt igen at svare på, da der…